Mulțumim că vrei să donezi din timpul tău pentru o cauză bună! Spre deosebire de celelalte ediții, în 2019 mentorii vor fi cei care vor căuta voluntari-specialiști potriviți și vor forma echipele de lucru. Fundația Comunitară București va face un apel public către profesioniști în diverse domenii dacă echipele nu vor putea fi completate cu ajutorul mentorilor. În acest caz, veți putea găsi aici formularul de înscriere.

Proiectele de tipul celui pe care îl organizăm, în care ONG-urile/grupurile de inițiativă primesc donații sub formă de timp și experiență, sunt foarte prețioase. Resursele lor sunt limitate și de multe ori activități care ajută la creștere, precum comunicarea, sunt prea costisitoare. Dacă, o dată pe an, profesioniști din București se întâlnesc pentru a dona 8 ore din timpul lor în susținerea unei cauze, asta poate contribui substanțial la rezolvarea unor nevoi presante din mediul non-profit. Și, cum experiența e bună și pentru voluntarii specialiști, creăm o legătură de susținere de multe ori pe termen lung, nu doar pentru opt ore.

ONG-urile/grupurile de inițiativă au rolul de a contribui acolo unde există nevoi în comunitate. Resursele lor sunt limitate și de multe ori nu au acces la specialiști și experți pentru problematicile cu care se confruntă. Limitările sunt multiple începând cu bugetele disponibile, capacitatea organizațională și până la abilitățile și cunoștințele existente în echipă. Toate aceste aspecte scad șansele organizațiilor/grupurilor să crească și să intervină acolo unde este mai mare nevoie de ele.

O dată pe an, profesioniști din București se întâlnesc pentru a dona 8 ore din timpul lor și pentru a rezolva o problematica a unei organizații/grup de inițiativă.

Mulțumim, înscrierea a expirat.

Formular de contact

Ai o intrebare pentru noi? Ne poti scrie in casuta de mai jos:

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search