Facem echipă bună la 8 ore peste program pentru o cauză bună!

 In Stiri

Dorim să mulțumim cafeterie.ro, Uber, Ushuaia Travel, Impact Hub, Frog Food & More, DoR, Henna Journey și Cabinetul de Masaj pentru sprijinul pe care ni-l vor acorda vineri, 18 martie, seara, după program, pentru o cauză bună.

Cu Impact Hub ne-am potrivit de minune, căci acesta este locul unde oamenii cu idei pentru o lume mai bună lucrează, se întâlnesc, învață și se conectează. Credem că este cadrul ideal în care voluntarii profesioniști, împreună reprezentanții ONG-urilor vor lucra cu spor pentru 10 cauze bune.

Cafeterie.ro este soluția noastră sănătoasă și revigorantă, la 8 ore peste program pentru o cauză bună! Voluntarii vor fi alintați cu o cafea de origine 100% arabica, provenită din agricultura ecologică și prăjită artizanal, precum și cu un ceai verde bio, bun și revigorant.

Energia necesară pentru cele 8 ore de lucru va fi furnizată de mâncarea delicioasă asigurată de Frog Food & More. De abia așteptăm deliciile îmbietoare, cu care ne-au obișnuit deja înca de la ediția de anul trecut.

Voluntarii au cu siguranță pentru ce să aștepte cu nerăbdare noaptea de vineri. Împreună cu Ushuaia Travel am mai pregătit 1, 2, 3 surprize: călătorii pe tărâmul relaxării, artei și creației.

De prima din ele se va ocupa Andrei Marinescu de la Cabinetul de Masaj, care se va asigura că toată lumea este destinsă și relaxată pentru un flux continuu de idei excelente.

Laura Constantin de la Henna Journey, primul studio de artă corporală cu henna din România, va fi și ea pregătită  să completeze seara, desenându-vă povești frumoase pe piele.

Iar cireașa de pe tort vine de la DoR! Împreună cu ei vom organiza o tombolă cu premii. Cei mai norocoși voluntari vor putea câștiga unul dintre premiile pregătite: 10 abonamente DOR și 20 de reviste (numărul 23, cel mai recent publicat).

În noapte târziu, când vor fi terminat treaba și soluționat problemele de comunicare cu care se confruntă cele 9 organizații participante, Uber se va asigura că toți participanții ajung în siguranță acasă. Fiecare voluntar va primi un cod promoțional Uber, pe care îl poate folosi cu mare încredere.

Vă mulțumim tuturor și ne bucurăm că vă avem alături. Știm cu siguranță că ediția 2016 va fi cu atât mai extraordinară din simplul motiv că vă avem pe toți în echipă: voluntari, organizații, parteneri și susținători!

Recent Posts

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Formular de contact

Ai o intrebare pentru noi? Ne poti scrie in casuta de mai jos:

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search