Anul acesta am avut 12 proiecte înscrise și 66 de voluntari cu expertiză. În total, 84 de persoane au lucrat 8 ore după program la etajul 2 de la Impact Hub. Toate briefurile au atins zona de comunicare. Cele mai multe specializări au fost pe comunicare, marketing, social media, grafică, programare, copywriting. Brifurile și echipele se găsesc aici

În plus, anul acesta ne-am bucurat să avem ca moderator un profesionist recunoscut în comunicare, pe Monica Jitariuc, Managing Director la MSLGROUP The Practice. Monica a coordonat activitatea serii, a sprijinit facilitarea discuțiilor între proiecte și a ținut sus energia evenimentului. În plus, a preluat comunicarea live de la eveniment, pe pagina de facebook #8hoursovertime.

Dincolo de muncă, am vrut să oferim participanților o experiență bună, așa că i-am găzduit la Impact HUB, i-am hrănit bine de la FROG și Tartelicious, le-am adus servicii de masaj și tatuaje cu henna. Și, peste toate, ucenici de la DOR vor scrie povestea serii și a tuturor oamenilor care o umplu de energie.

Povestea serii, spusă minut cu minut, este aici.

Formular de contact

Ai o intrebare pentru noi? Ne poti scrie in casuta de mai jos:

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search