Ediția a treia: 18 martie 2016, de la ora 19.00

 In Stiri

Ne pregătim de a treia editie a celui mai energic și plin de entuziasm eveniment de voluntariat pentru profesioniști.

Fundația Comunitară București, împreună cu un grup de voluntari organizează, pentru al treilea an consecutiv, evenimentul „8 ore peste program pentru o cauză bună”, o seară de lucru pentru profesioniști, de data aceasta doar din zona de comunicare.

Pe 18 martie 2016, de la ora 7 seara, voluntari specialiști în comunicare vor rezolva temele propuse de organizații non-profit înscrise din București și Ilfov. Căutăm în intervalul 11 ianuarie-5 februarie organizații non-profit din București care au brief-uri din zona de comunicare ce pot fi rezolvate de profesioniști din domeniu în numai 8 ore, peste program. Organizațiile se pot înscrie în formularul de pe platformă sau pe e-mail la alina.kasprovschi@fundatiacomunitarabucuresti.ro.

Pe pagina de facebook a evenimentului 8 hours overtime for a good cause – Bucharest vom anunța și locația și următorii pași.

Cum a fost în 2015

Anul trecut, evenimentul a avut o structură un pic diferită, în sensul că voluntarii profesioniști au fost din mai multe domenii. Astfel că, la București, în 2015, peste 80 de voluntari s-au implicat în organizarea, pregătirea și implementarea proiectelor înscrise de cele 9 ONG-uri din eveniment. Iar 55 de voluntari profesioniști au făcut echipe de la 7 la 3 dimineața și au livrat planuri de acțiune pentru problematicele cu care organizațiile non-profit au aplicat. Voluntarii din ediția trecută sunt profesioniști din domenii de activitate precum: vânzări, resurse umane, project management, publicitate, producție video, programare IT, comunicare și marketing. Compania de telecom, Orange România a avut la eveniment 7 anagajați care au făcut parte din trei echipe de lucru. După mai bine de trei ore de lucru, reprezentanții organizațiilor au luat notițe despre cum să spui povestea donatorilor sau a beneficiarilor lor de la Cristian Lupșa, editor și fondator DOR, într-o mini-sesiune de storytelling.

Recent Posts

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Formular de contact

Ai o intrebare pentru noi? Ne poti scrie in casuta de mai jos:

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search