Fundaţia Comunitară Bucureşti este specialistul în filantropie care colectează fonduri de la afaceri locale şi donatori individuali pentru a finanţa iniţiative în comunităţi. Din 2011, organizația a finanțat peste 180 de proiecte ale comunităților din București și Ilfov cu mai mult de 2 milioane de lei. Fundaţia Comunitară Bucureşti este parte dintr-o mişcare naţională, alături de alte 15 fundaţii comunitare din țară. Pentru mai multe detalii, vizitaţi www.fundatiacomunitarabucuresti.ro.

 

 logo-envision

Envision România își propune să contribuie la dezvoltarea unei societăți armonioase în care oamenii să fie și să se simtă parte a comunităților în care trăiesc, implicându-se activ și responsabil. Cum: prin programe de informare, educare și conștientizare în ceea ce privește importanța implicării sociale a indivizilor în dezvoltarea durabilă a comunităților; prin promovarea voluntariatului și a cetățeniei active; prin proiecte care contribuie la dezvoltarea mediului non-guvernamental, generator de schimbare cheie la nivel comunitar.

www.envisionromania.org

 

logo-people-for-sport

Suntem un grup de entuziaști uniți de aceeași pasiune pentru sport. Nu vânăm medalii, nu visam la cupe. Participăm, încurajăm și punem umărul la sportul de masă, cel facut cu pasiune și cu drag pentru mișcare.

www.peopleforsport.org


 

ECHIPA

andrei

Andrei Chirtoc  este unul dintre inițiatorii platformei Galantom.ro, un proiect Envision și People for Sport. Face voluntariat și promovează voluntariatul ori de câte ori are ocazia. Se implică în organizarea proiectului 8-i overtime pentru ca îl consideră o formă creativa de voluntariat prin care se pot rezolva eficient probleme punctuale ale organizațiilor.

Daniel

Daniel Mereuță – alergător, triatlonist, tată, manager profesionist, inițiator a mai multor proiecte caritabile, Daniel crede că este de datoria fiecăruia să se implice în activitatea comunității ca mod de dezvoltare personală și contribuție pentru o societate sustenabilă și mai echilibrată. Plecând de la un concept original din Olanda, împreună cu Stanislav, Alina, Gabriel și Maria, Daniel inițiază 8 hours overtime for a good cause România cu încrederea că acest proiect se va transforma într-o mișcare prin care din ce în ce mai mulți profesioniști, din diverse domenii, vor deveni voluntari activi dăruind din timpul și cunoștințele lor pentru cauzele în care cred.

 Gabi

Gabriel Solomon este sportiv de anduranță, organizator de evenimente sportive, inițiatorul platformei Galantom și al mai multor proiecte caritabile. A început să alerge în 2008. A reușit în scurt timp, să alerge primul maraton, urmat de alte curse de șosea, curse montane dar și evenimente de anduranță extremă. A alergat 24h pe bandă, 860 km de-a lungul României sau 24h pe scări. Creativitatea, un bun spirit organizatoric, ambiţia, capacitatea de a elabora planuri amănunţite de pregătire l-au ajutat să atingă obiective mărețe atât ca sportiv, dar și ca organizator de evenimente sportive. Încă din 2009 a început să asocieze o cauză nobila atât la cursele lui, dar și la evenimentele sportive în care a fost implicat.

Maria 8i

Maria Duduman lucrează în industria financiară de peste  zece ani și de ceva timp a decis să se implice în construirea unei societăți mai bune și prin voluntariat. Ea crede în puterea fiecăruia dintre noi de a schimba lumea în care trăim și în dorința acestei generații de a constientiza și de a face.
Proiectul 8i se potivește manușă cu cele descrise mai sus; fiindcă este vorba despre tineri profesioniști care decid să ofere timpul și experienta lor pentru rezolvarea problemelor cu care se confruntă organizațiile neguvernamentale.

Stan

Stanislav Georgiev – tată a 4, fericit în căsnicie și norocos în viață, scopul lui principal este să ducă o viață plină de însemnătate, conștient și cât mai holistic posibil, ajutându-i și pe cei din jurul lui. Se implică în proiectul “8 ore peste program pentru o cauză bună” încă de la început , considerându-l un model bun de soluționare concretă și practică a problemelor sociale, implicând profesioniști, și astfel contribuind la construirea unei societăți responsabile și tolerante.

AK1

Alina Kasprovchi este membru fondator al fundației, pe care o conduce de la înființare. Ea dezvoltă mecanisme de strângere de fonduri, lucrează cu companii în gestionarea implicării în comunitate și oferă consiliere filantropică pentru donatori individuali. Cu o experiență de zece ani în agenții de PR și companii multi-naționale, Alina crede că viitorul aparține comunităților reale.

 Simona Petrică lucrează de 7 ani în comunicare, dar nu pare, pentru că are un entuziasm de începător când îi vin sau aude idei bune. Crede în curiozitate și îi place să creeze experiențe în proiecte. La FCB, Simona încurajează oamenii să vorbească despre lucrurile bune pe care le fac în comunitate și le adună poveștile și proiectele.

 

MN

Miruna Nichita este cea mai nouă membră a echipei FCB. Coordonează proiectul de voluntariat “8 ore peste program pentru o cauză bună”, cât și Fondul Științescu– un fond de finanțare pentru stimularea educației în științele exacteși Swimathon București. Este pasionată de călătorii și de escaladăși crede în puterea și determinarea unei comunități bine conturate și active.

 

 

Formular de contact

Ai o intrebare pentru noi? Ne poti scrie in casuta de mai jos:

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search