Împreună dezvoltăm

8 ore peste program pentru o cauză bună

Fundația Comunitară București, împreună cu un grup de voluntari, organizează pentru al patrulea an consecutiv, evenimentul „8 ore peste program pentru o cauză bună”, o seară de lucru pentru profesioniști din domeniul comunicării.

Acum cinci ani, am organizat prima ediție „8 ore peste program pentru o cauză bună”, în numai cinci săptămâni, cu o echipă formată din patru oameni.

Ideea a venit la București de la Daniel Mereuță, care aflase de evenimentul internațional de pe Facebook. El i-a împărtășit-o lui Stanislav Georgiev, la acel moment membru în boardul Fundației Comunitare București și pasionat de voluntariat.

Proiectele de acest fel, în care ONG-urile primesc donații sub formă de expertiză, sunt foarte prețioase. Resursele ONG-urilor sunt limitate și de multe ori activități care ajută la creștere, precum comunicarea, sunt prea costisitoare. Dacă, o dată pe an, profesioniști din București se întâlnesc pentru a dona 8 ore din timpul lor în susținerea unei cauze, asta rezolvă multe nevoi pentru domeniul non-profit. Și, cum experiența e bună și pentru voluntari, creem o legătură de susținere de multe ori pe termen lung, nu doar pentru opt ore.

Ce se întâmplă la eveniment:

ONG-urile au rolul de a contribui acolo unde există o nevoie în comunitate. Resursele lor sunt limitate și de multe ori nu pot dezvolta idei fără buget sau activități care să îi ajute să crească.

O dată pe an, profesioniști din București se întâlnesc pentru a dona 8 ore din timpul lor și pentru a rezolva brief-ul unui proiect din comunitatea lor.

2000
EDIȚIA A PATRA
0
ORE PESTE PROGRAM
0
ORGANIZAȚII IMPLICATE
0
VOLUNTARI IMPLICAȚI
Formular de contact

Ai o intrebare pentru noi? Ne poti scrie in casuta de mai jos:

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search