Banca Românească: Suntem mândri că luptăm împreună pentru o cauză bună

 In Povești

Banca Românească a fost anul acesta alături de noi, la „8 ore peste program pentru o cauză bună”. Am povestit despre cauze bune, voluntariat, timp și susținere.

1.De cinci ani, Fundația Comunitară București organizează evenimentul „8 ore peste program pentru o cauză bună”. De ce susțineți acest eveniment, ce v-a plăcut la el?

Banca Românească caută constant soluții pentru problemele clienților săi, iar acum s-a ivit ocazia să susținem soluțiile celor 123 de voluntari, din cadrul evenimentului „8 ore peste program pentru o cauză bună”. Considerăm că este de datoria noastră să ne implicăm în astfel de evenimente și să susținem implicarea, voluntariatul și timpul pe care oamenii îl donează pentru oraș.

2.De ce este important ca oamenii să doneze timp și experiența profesională?

De multe ori nu realizăm că problemele nu se rezolvă doar dacă ești dispus să investești o anumită sumă de bani. E nevoie și de alte resurse. E nevoie de experiență, pe care să o aplici în gestionarea bugetului de care dispui și, desigur, de timp ca să gândești cea mai potrivită abordare în rezolvarea unei situații.

3.Cum vedeți un parteneriat pentru oraș și cum poate crește el un proiect?

Parteneriatele sunt forma cea mai potrivită de abordare a unei situații neplăcute, deoarece, fiind mai multe companii implicate, se obține o putere financiară și de resurse umane considerabil mai ridicată. Astfel, impactul și rezultatele sunt substanțiale. Cât despre eveniment, ne bucurăm să vedem cum crește „8 ore peste program pentru o cauză bună” de la o ediție la alta.

4.8hours este despre cauze bune și voluntariat. Ce alte evenimente similare au mai fost susținute de voi?

Am avut în ultimii doi ani o serie de parteneriate prin care ne-am îndemnat nu doar clienții, ci și angajații, să ia parte la diverse evenimente sportive, pentru a-și forma deprinderea unui stil de viață sănătos. Am vrut să le fim alături în acest proces, așa că le-am oferit ocazia de a participa la astfel de activități și continuam să susținem evenimente care au la bază o cauză sănătoasă, nu doar în domeniul sportiv, ci și în alte arii.

5.Dacă ar fi să le trimiteți un mesaj voluntarilor pentru noaptea pe care au petrecut-o împreună, ce le-ați transmite?

Suntem alături de voluntari cu gânduri bune și încurajatoare! Nu este ușor să lucrezi opt ore, mai ales după programul de muncă, deci considerăm că ceea ce fac ei este demn de toată aprecierea noastră. Suntem mândri că luptăm împreună pentru o cauză bună și dorim să le urăm mult succes în continuare!

Recent Posts

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Formular de contact

Ai o intrebare pentru noi? Ne poti scrie in casuta de mai jos:

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search